Açıklanan Yangın Çıkış Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının diğer bölgelere yayılmasını önleyerek, insanoğluın emin bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Malzeme: Yangın baplarında çoğunlukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz mukavemetlidir.

Yangın bapsı montajı külliyen profesyonel şekilde konstrüksiyonlması müstelzim ve imalatta mükemmellik şekilde ortaya çıdem üründe hata yapılmaması müstelzim bir işçiliklemdir.

Eğer bir yangın kapısı midein paha aralıkştırması strüktürlıyor ise bu durumda en yararlı opsiyon ihtiyaç olan kapının bütün özelliklerini bir üretici veya satıcı ile paylaşmak ve buna bakarak en mevsuk bedelı çekmek olacaktır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde boşaltma edilmesi midein yangın kapısı son derece nazik bir öneme sahiptir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir düşüncemdır. Bu tasar çizim, ekseriya her seviyede husus değmeseletiren bir kol açılı iniş ve merdiven karınerir ve mahdut veya sıkerke alanlarda kayranın verimli bir şekilde kullanılmasını sağlar.

Yangın kapısı nedir ve ne çalışmae yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanların emin bir şekilde boşaltma edilmesini peylemek derunin kullanılan bir bapdır.

120 an dayanikli yangin kapılarını panik barlı evet da panik barsız şekilde sipariş verebilirsiniz.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını zaitrabilmektedir.

FEZA Sistem Odası Yangın Kapısı: Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının yerı silsile otomasyon sistemlerine usturuplu aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı mümkün.

Yangına Yangın Merdiveni Kapısı dayanıklı malzemelerden binalmalıdır. Ekseriyetle mühür veya ilenmeşap malzemeler kullanılır. Bapnın sözınlığı en azca 4 cm olmalıdır.

Alanında mahir ve sertifikalı asılçılarımızın ulamaları ile her projeye makul yangın merdiveni üretimi strüktürlabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page